SKÅNEMÄSSAN, MalmöMässan 28–31 maj 2009

Klicka på bilden, för att se hela bilden

• Skånemässan – Husligt, Smakrikt och Njutbart. Dofter, smaker, färger, former, nyheter och klassiker – Skånemässan ger fler idéer än någonsin. Besökaren får ta del av ett kostnadsfritt program med bland annat rådgivning av inredningskonsulter, makeupartister, resespecialister samt vikt-, kropps- och hudterapeuter. Och många fler inspirerande aktiviteter.

– Det finns ett stort intresse för inredning, matlagning och välbefinnande. Nya produkter och trender utvecklas. Samtidigt inspireras vi från världens alla hörn. På Skånemässan samlar vi både nyheter och klassiker för att ge hela familjen en trevlig upplevelse, säger Magnus Malmberg, som varit med om att forma Skånemässan i snart tio år.

• Husligt – tid att förnya
Inredningstrenden håller i sig och vi fixar och donar med våra hem med finess och känsla. På Skånemässan finns ett brett utbud med företag inom färg och form. Här presenteras produkter inom inredning, hemelektronik, möbler, energi, ekonomi, bygg och trädgård.

• Smakrikt med spännande dofter
För många besökare är Smakrikt en höjdpunkt där man utmanas av nya smaker och dofter. Skånemässans förstklassiga matshow drar stor publik när de inspirerar till nya rätter i köket. Miljötrenden är tydlig med flera utställare som presenterar närproducerade eller kravmärkta produkter.

• Njutbart med guldkant på tillvaron
Under området Njutbart ryms mycket. Reseföretag presenterar rundturer eller resmål till både när och fjärran. Smycken och accessoarer ackompanjeras av kläder för olika tillfällen. I en speciell wellness-hörna samlas utställare som kan allt om hudvård, frisyrer, makeup, massage, styling, träning och hälsodrycker. De erbjuder behandlingar på plats eller kan ge tips och råd.

Fakta
Tid: 28–31 maj 2009
Plats: MalmöMässan i Västra hamnen
Öppettider: torsdag 12–20, fredag 11–19, lördag och söndag 10–18
Mer info: www.skanemassan.se

skriven 2009-05-27

print

Våra samarbetspartners