MALMÖ REDHAWKS: Tillsammans tar vi ett nytt världsrekord till Malmö

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Vid förra årets Movemberevent slog barberarna från the Barber ett fantastiskt världsrekord, när 304 män slätrakades på bara sex timmar. Det tidigare rekordet på 169 rakningar krossades under det event som anordnades i gemensam regi.

Nu är det dags för ett nytt världsrekordförsök när Malmö Redhawks återigen samlar krafterna tillsammans med Clarion Malmö Live, the Barber och Informationsteknik – ett världsrekordförsök som tar avstamp i samband med kvällens After Work, som pågår hela kvällen mellan klockan 17:00 och 22:00 i Living Room på Clarion Malmö Live.

Den här gången vill vi samla så många mustaschbeprydda män som möjligt på en och samma plats och sätta ett nytt världsrekord för antalet mustascher i samma rum. Därför bjuder vi alla med mustasch på fritt inträde på övre etage i Malmö Arena när Redhawks tar emot HV71 lördagen den 24 novembe.

– Vi ser möjligheter i att använda ishockeyns positiva kraft för goda ändamål. I detta fallet genom att sprida ett viktigt budskap, erbjuda alla män möjligheten att engagera sig och dessutom bjuda dem på en fantastisk hockeyupplevelse. Våra spelare engagerar sig och vi hoppas att Malmöborna gör detsamma, säger Jens Hemström, Affärsutvecklingschef hos Malmö Redhawks.

Prostatacancer är Sveriges vanligaste cancerform och varje år är det 9000 män, makar, pappor, kollegor och kompisar som drabbas av prostatacancer i Sverige. Sjukdomen är väldigt skambelagd bland män och det pratas ogärna om den. Med vårt gemensamma engagemang för mäns hälsa är förhoppningen att kunna ändra på detta och öka medvetenheten kring sjukdomen.

– Kampen för mäns hälsa är något som vi alla brinner för och samarbetet mellan våra organisationer gör att vi når fler målgrupper och får en större räckvidd för detta viktiga budskap, säger Ricard Larsson från the Barber.

– Med Movember World Record After Work i kväll hos oss på Clarion Malmö Live så går startskott för att odla sin mustasch, visa sitt engagemang och dessutom ge sig själv möjlighet att bli världsrekordhållare på Redhawks Movembermatch den 24 november, säger Jens Lyckman, General Manager på Clarion Malmö Live.

Mer info om Movembermatchen och hur du får din fribiljett kommer inom kort på malmoredhawks.com. Lösmustascher är självklart också varmt välkomna, men ger inga fribiljetter och kan inte heller räknas in i världsrekordförsöket.

© Malmö Redhawks

print

Våra samarbetspartners