THERÉSE LINDGREN – Ny bok “Vem bryr sig?”

Annons

Klicka för att se hela bilden

Therése Lindgren är Sveriges största kvinnliga Youtuber och en röst som många unga lyssnar till. Hennes debutbok Ibland mår jag inte så bra utkom i november 2016, fick fina recensioner och blev det årets mest säljande fackbok. I sin nya bok Vem bryr sig? uppmanar hon oss alla att börja bry oss – om oss själva, hur vi lever, vad vi äter, och inte minst: om djuren.

Djurrätt är en hjärtefråga för Therése och i boken skildrar hon hur det gick till när hon blev medveten om djurens situation och stegvis ändrade sitt liv.

Vem bryr sig? är en personlig berättelse om ett uppvaknande och även en introduktion till ett djurvänligare liv. Det handlar om hur man vill leva sitt liv, vad som är viktigt för en själv. Och om att göra medvetna val vad det gäller livet, djuren och maten.

– Klyschan stämmer ju: ingen kan göra allt, men alla kan göra något. För allt hänger ihop, det gäller att ta ansvar och orka bry sig, menar Therése.

Therése Lindgren, född 1987, är Sveriges största kvinnliga Youtuber. Hennes första bok Ibland mår jag inte så bra utkom 2016, fick stor uppskattning, fina recensioner och blev på bara två månader det årets mest sålda fackbok.

© Bokförlaget Forum

Skriv ut sidan

Våra samarbetspartners