Malmö Vin & Deli 2018

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Det började som en matmässa 2009 inne på den då nybyggda Swedbank Stadion. Det var då en renodlad matmässa med en väldigt lokal prägel. Åren har gått och matmässan gick vidare till Slagthuset för att sen komma till Malmö Mässan. Konceptet har också förändrats på vägen till dagens lite mer nischade Vin & Deli. Mässan arrangeras av Taste Events som också ligger bakom Malmö Öl och Whiskyfestival. För nåt år sedan inkluderade Malmö Öl och Whiskyfestival även just vin…

Så vad kan man förvänta sig av årets Vin & Deli förutom vin och plockemat. Jo, det finns en hel del rom, tequila och även ett par lokala bryggerier ställer ut.

Mässan är öppen den 12-13 oktober
Biljetter och annan info här

Foto: Michael Lindström

skriven 2018-10-12

print

Våra samarbetspartners