JAY SMITH släpper singeln “Roots”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

”I’m going back to the roots, back to the beginning..”

inleder Jay Smith med när han levererar sin andra singel för året.
”Roots” har ett tungt upptempo sound som saknar motstycke i Sverige idag och är liksom resten av kommande album präglat av de jordnära country-influenser som faktiskt sedan tidig ålder funnits med i bakgrunden för Jay.

Som Jay själv beskriver Roots – It is really capturing the essence of the entire album in both getting back to nature and getting back to the more earthy tones of rock n’ roll, which is country and blue grass.

Jay har i vanlig ordning teamat upp med den meriterade musikern och producenten Mattias Tell som co-writer och producent.

ROOTS släpps 8 juni – hitvarning utfärdad!

© Docks Music

print

Våra samarbetspartners