FRONTLINE ASSEMBLY och DIE KRUPPS spelar i Stockholm

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Det kanadensiska industribandet Front Line Assembly och det tyska EBM-bandet Die Krupps kommer i slutet av sommaren till Stockholm för en gemensam spelning.

25 augusti: Stockholm, Fryshuset Klubben

Front Line Assembly bildades 1984 av Bill Leeb och Michael Balch, detta var strax efter att Leeb lämnat Skinny Puppy. Bandet har släppt ett tjugotal album och de har blivit etablerade som ett av de mest tongivande banden inom industrimusik.

Die Krupps bildades 1981 av Jürgen Engler och Ralf Dörper i Düsseldorf. Under 80-talet släppte de tre plattor som blev framgångsrika inom genren men det var i och med albumet “I” 1992 som de nådde ut till en bredare publik. Bandet splittrades 1998 men återförenades 2005.

Biljetter släpps på måndag klockan 10.00.

Kolla gärna in våra övriga spelningar på www.triffidanddanger.se

© Triffid And Danger Concerts

print

Våra samarbetspartners