MALMÖ REDHAWKS: Nytt Redhawkskontrakt för Anton Mylläri

Klicka på bilden, för att se hela bilden

För ett knappt år sedan blev Anton Mylläri, 26, klar för spel i Redhawks. Nu förlängs hans kontrakt med klubben även över den kommande säsongen.

– Anton har tagit väldigt stora steg sedan han kom till oss inför den här säsongen och verkligen bevisat att han klarar att att spela på denna nivå. Han har dessutom kapaciteten av logga många minuter, passar så väl offensivt som defensivt och har en potential att bli ännu bättre, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Den tidigare juniorlandslagsmannen är en av fyra Redhawksspelare som medverkat i varje SHL-match den här säsongen och så här långt har han snittat nära 16 minuter/match. Han sköt sitt första SHL-mål redan i sin andra match och under debutsäsongen i ligan har det hittills blivit åtta poäng fördelat på tre mål och fem assist.

– Det känns jättebra att vara kvar här och få kontinuitet i min karriär. Malmö Redhawks känns som bästa platsen för mig att vara på. Här kan jag utvecklas både som människa och hockeyspelare. Så här långt under min första säsong i klubben har jag lärt mig saker varje dag och jag ser fram emot att det ska fortsätta, säger Anton Mylläri själv i en kommentar.

FAKTA / #59 Anton Mylläri
Back, vänsterfattad
Född: 1991-02-27
Födelseort: Västerås
Läng / vikt: 186 cm / 94 kg
Moderklubb: VIK Västerås HK Ungdom
Klubbar i karriären: Västerås, Enköping, Oskarshamn, Kristianstad, Helsingborg, Frederikshavn, Malmö Redhawks.
Meriter: MetalLigan-brons 2015, Hlinka Memorial-guld 2007, USM-silver 2006, 51 J-landskamper, Bäste back TV-pucken 2006.
Aktuell: Förlänger sitt kontrakt med Redhawks över den kommande säsongen.

Spelarprofil

© Malmö Redhawks

print

Våra samarbetspartners