LIN JANSSON bland Bokförlaget Forums februarinyheter

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Här är fyra nya böcker från Bokförlaget Forum i februari

Ragga som du shoppar av Lin Jansson
Om boken: Lovisas liv står så still att hon börjat tro att det krälat in under en sten och dött. Hon närmar sig trettio, har en tillvaro hon tröttnat på, ett jobb hon hatar och kommer aldrig någon vart med killen hon gillat sedan tidernas begynnelse. När Lovisas syster råkar riktigt illa ut tar livet en vändning och under det närmaste halvåret ska så många saker hända att ingenting snart är sig likt.

30 år av tystnad av Anna Hage
Om boken: Det finns en gräns för hur länge man kan trycka ner sina känslor. Det upptäckte Anna Hage som blev vittne till Palmemordet. Hon var 17 år och försökte rädda livet på statsministern den där februarikvällen 1986. En traumatisk upplevelse som tillsammans med det efterföljande drevet i media och de många vittnesförhören har påverkat henne starkt. Nu berättar hon sin historia om vad som hände.

Himlen tillhör oss av Luke Allnutt, Molle Kanmert Sjölander (övers.)
Om boken: Rob dricker sig bedövad och stirrar sig blind på webbforum om alternativa cancerbehandlingar. Förut var han lycklig, med fru och barn och fint hus i London. Men det var innan sonens sjukdomsbesked, innan världen rämnat. Nu måste han ta reda på sanningen om sin besatthet och om sig själv, och försöka finna en väg till försoning. En stark berättelse om en fars kärlek till sitt barn.

Maestro av Geir Tangen, Gösta Svenn & Helena Sjöstrand Svenn (övers.)
Om boken: Geir Tangens debut leker med kriminalgenrens konventioner och är full av överraskande vändningar.
När den lilla norska staden Haugesund drabbas av en rad oförklarliga mord dras journalisten Viljar Gudmundsson och kriminalkommissarie Lotte Skeisvoll in i fallet. Utredningen får sitt genombrott när det visar sig att morden tycks spegla scener i populära kriminalromaner.

© Bokförlaget Forum

print

Våra samarbetspartners