VLADIMIR ORAVSKY – Ännu en bok om katten Beatrice

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Det är tre år sedan som den senaste boken om den eviga överlevaren, gatukatten Beatrice gavs ut. Den hette BEATRICE TAKES A TRIP, och många, riktigt många läsare bland Beatrices stora beundrarskara undrade, när nästa volym med Beatrices tankar och äventyr äntligen kommer att berika deras liv?

Katt stark personlighet

Beatrice var ute i världen – den engelsk- och danskspråkiga, – och hennes skapare Vladimir Oravsky alias undertecknad, hade också andra starka personligheter att lyssna på och ta hand om. Yes, även djurvärlden är begåvad med starka personligheter.

Nu är dock Beatrice tillbaka, med nya äventyr och minnen, och villig att dela dessa med dig. De är samlade i volymen BEATRICES PRANK, ERINDRINGER OG EVENTYR : ENDNU EN BOG OM OG MED KATTEN BEATRICE / BEATRICES UPPTÅG, ERINRINGAR OCH ÄVENTYR : ÄNNU EN BOK OM OCH MED KATTEN BEATRICE.

Kul berättarsessioner

Beatrice verkar kunna det mesta, skriva kan hon dock inte, åtminstone inte än, säger hon, och jag Vladimir hade mycket roligt av att lyssna på och anteckna hennes berättelser. Både jag och Beatrice är övertygade om att du som skall bekanta dig med Beatrices spännande och överraskande berättarsessioner, kommer ha riktigt kul inte bara under tiden som du läser dessa, utan även långt efteråt. Liksom du hade det när du kom i kontakt med Beatrices tidigare volymer.

För barn och vuxna

Även BEATRICES PRANK, ERINDRINGER OG EVENTYR lämpar sig för både barn och vuxna.

Det är Beatrice som är på omslaget, fångad av ingen mindre än Ole Schwander. Så såg Beatrice ut när hon var kattunge och konfronterades med natten. Då visste hon fortfarande inte att hon hade minst nio liv, och en sällsam förmåga att vända varje mörker till ljus och hopp.

BEATRICES PRANK, ERINDRINGER OG EVENTYR kan köpas exempelvis här och lånas på vilket bibliotek som helst, exempelvis här.

Klicka här för köp av och information om artikelförfattaren Vladimir Oravskys böcker.

© Vladimir Oravsky

print

Våra samarbetspartners