DENISE RUDBERG – Ny bok “De sju som såg”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Elegant crime-serien

Mörka hemligheter och eleganta fasader – nu kommer sjunde delen i Denise Rudbergs Elegant crime-serie. Denise Rudberg tar oss med in i guldfoajéer och sammetsklädda salonger och bjuder på krypande spänning i en värld där en vacker yta döljer många skrämmande familjehemligheter.

I husen på Stockholms finaste gator ryms många familjehemligheter. En framstående finansman hittas död, och Marianne Jidhoff, chef för åklagarmyndighetens utredningsgrupp, misstänker att det rör sig om ett mord. På ytan hade mannen en perfekt tillvaro, men snart hörs rykten om att han inte varit en så underbar make som det verkat. En otäck sanning om våld och övergrepp bakom stängda dörrar börjar visa sig, och snart är ingenting som de först trott.

Denise Rudberg är född och uppvuxen i Stockholm. Hon är författare och krönikör och medverkar regelbundet i SVT:s kulturpanel. Denise medverkar även i nästa omgång av På spåret.

© Bokförlaget Forum

print

Våra samarbetspartners