DENISE RUDBERG – Ny bok “Sthlmqueens: Simone”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Först kom Disa, nu kommer Simone – den efterfrågade andra boken i Denise Rudbergs serie om Sthlmqueens.

Simone, Disa och Mercedes är Sthlmqueens, ett kompisgäng som hängt ihop i flera år. Med dem är livet mest en fest. Men Simone kämpar också med en alltmer krävande och kontrollerande pojkvän. Det som Simone först tolkade som ett charmigt bevis på kärleken blir alltmer ett kontrollerande och hon får svårt att hantera både skola, jobb och vänner. Och när hon en dag får ett dramatiskt besked faller allt.

Simone är den andra boken i Sthlmqueens, en gripande och underhållande romanserie om vänskap som består när allt annat i livet rasar.

Denise Rudberg är född och uppvuxen i Stockholm. Hon är författare och krönikör och medverkar regelbundet i SVT:s kulturpanel. Denise Rudberg har även nått stora framgångar med sin Elegant crime-serie om den ovanliga men mycket populära deckarhjältinnan Marianne Jidhoff – medelålders änka och åklagarsekreterare – som löser fruktansvärda brott i överklassens salonger. Nästa bok med Marianne Jidoff i huvudrollen, De sju som såg, utkommer i oktober 2017.

© Forum

print

Våra samarbetspartners