GHOST IN THE SHELL – en svindlande visuell bergochdalbana

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Ghost in the Shell släpps på DVD, BD, 3D BD & UHD den 7/8

Scarlett Johansson in a thrillingly sordid world. This Hollywood remake of the 90s anime classic pays tribute to the original while broadening its appeal. And it looks fantastic…
– The Guardian –
Sanders captures the Ghost in the Shell aesthetic and experience and is able to translate the tone for a modern audience
– IGN –

”Ghost in the Shell” är en av årets visuellt mest lysande filmer och Scarlett Johansson gör en fängslande rolltolkning i huvudrollen som Major. I filmen försvinner gränsen mellan människa och teknik: Effekterna är en bländande kombination av live-action och nyskapande CGI.

”Ghost in the Shell” är baserad på den japanska mangaserien med samma namn. I en nära framtid är Major den första i sitt slag: Hon har räddats undan döden efter en fruktansvärd olycka och blivit cyberförbättrad för att bli den perfekta soldaten vars syfte är att stoppa världens farligaste brottslingar. När terroristernas metoder når nya nivåer som inbegriper möjligheten att hacka sig in i människans sinnen och kontrollera dem är Major unikt kvalificerad att bekämpa dem.

Major gör sig redo att möte en ny fiende men upptäcker att personerna hon litat på har ljugit för henne: Hennes liv räddades inte, det stals. Nu kan ingenting stoppa henne när hon tillsammans med sin närmaste man Batou försöker ta reda på vilka som gjort det här mot henne och stoppa dem innan de kan göra det mot andra.

Batou spelas av danske skådespelaren Pilou Asbæk som fick sitt genombrott i TV-serien ”Borgen”. Seriens internationella succé ledde bland annat till en roll i långfilmen ”Lucy” – även den mot Scarlett Johansson. Sedan säsong 6 spelar Pilou Asbæk den ondskefulle piraten Euron Greyjoy i ”Game of Thrones” vars sjunde säsong nyligen hade premiär på HBO.

Produktionsinfo:
Regi: Rupert Sanders
I rollerna: Scarlett Johansson, Pilou Asbæk, Takeshi Kitano, Juliette Binoche, Michael Pitt, Chin Han m fl
Genre: Action/Sci-Fi
Speltid: 1 tim 47 min
Produktionsår: 2017
Ålder: 11 år

Extramaterial DVD: Section 9: Cyber Defenders • Man & Machine: The Ghost Philosophy
Extramaterial Blu-ray, 3D Blu-ray, UHD: Hard-Wired Humanity: Making Ghost in the Shell • Section 9: Cyber Defenders • Man & Machine: The Ghost Philosophy

© Twentieth Century Fox

print

Våra samarbetspartners