MARTIN RUBASHOV – Ny singel “Muddy Mountain King”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Bakom Martin Rubashov, mer känd som den utåtriktade radio-profilen Bollnäs-Martin på Bandit Rock Radio, finns en mystisk och vacker smärta som möter lyssnarna i hans musik. Den 22 juni, dagen innan midsommarafton, släpper Martin singeln “Muddy Mountain King”. Låten kommer premiärspelas på P4 Gävleborg samma dag.

“Skulle du våga lämna vardagen för att söka något nytt i vildmarken? Det här är en upp-tempo låt som greppar tag i en på en gång. Indisk sitar i en norrländsk skog? Absolut! Skogen kallar!” // Martin Rubashov

Rubashov har tidigare släppt två album och ett flertal EP:s på Despotz Records och har visat sig vara en fantastisk musiker då han spelar nästan alla instrument själv och samlar på sig nya instrument från sina resor som han använder.

© Despotz Records

print

Våra samarbetspartners