IT COMES AT NIGHT, filmklipp: Who Opened the Door

Klicka på bilden, för att se hela bilden

I ett väl skyddat, ödsligt hus försöker Paul (Joel Edgerton), hans fru Sarah (Carmen Ejogo) och deras son Travis navigera rädsla, sorg och paranoia mot ett okänt hot som styr hela deras existens. Beväpnade, vaksamma och med knappa resurser är de redo att offra allt för att beskydda varandra och sitt hem. När ett desperat ungt par och deras lille son en dag söker sin tillflykt hos dem har de öppnat en dörr som borde ha förblivit stängd. Trots båda familjernas goda intentioner, tar panik och misstänksamhet överhanden när hotet från yttervärlden kommer allt närmre. När Paul till slut inser att priset att beskydda sin familj kommer kosta honom hans själ väcks något dolt och monstruöst inom honom.

Regi: Trey Edward Shults
I rollerna: Joel Edgerton, Carmen Ejogo, Kelvin Harrison jr., Riley Keough, Christopher Abbott
Genre: Skräckthriller
Svensk biopremiär 30 juni

© Scanbox Entertainment

print

Våra samarbetspartners