SONG TO SONG – Filmklipp Ryan Gosling & Lykke Li – Biopremiär 2 juni

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Flerfaldigt Oscarsnominerade Terrence Malicks senaste film SONG TO SONG utspelas i musikens Austin, Texas, och är en provokativ berättelse om sexuell besatthet och svek.

De unga låtskrivarna BV (Ryan Gosling) och Faye (Rooney Mara) lever i ett av-och-på-förhållande. När BV söker sig till en annan kvinna, Amanda (Cate Blanchett), tar Faye i hemlighet kontakt med en av BV:s största fiender, Cook (Michael Fassbender), en karismatisk musikproducent som har snuvat BV på hans musikrättigheter. Men Cook å sin sida är besatt av att förföra den unga kvinnan Rhetta (Natalie Portman).

I rollerna: Ryan Gosling, Rooney Mara, Michael Fassbender, Cate Blanchett, Natalie Portman, Holly Hunter, Bérénice Marlohe, Boyd Holbrook, Val Kilmer, Lykke Li med flera samt, i rollerna som sig själva, bland andra Iggy Pop och Patti Smith.
Regi: Terrence Malick
Foto: Tvåfaldigt Oscarsbelönade Emmanuel Lubeski
Scenografi: Oscarsnominerade Jack Fisk.
Filmens soundtrack innehåller musik av Patti Smith, Lykke Li, The Black Lips med flera.
Originaltitel: SONG TO SONG

© SF Studios

print

Våra samarbetspartners