​EMIL BERG släpper ”Flashiga Liv”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Emil Berg är tillbaka, idag släpps ”Flashiga Liv”.

Emil slog igenom över natt år 2015 med ”Du swipa höger” som idag har nästan 25 miljoner streams på Spotify. Emil har sedan dess följt upp med låtarna ”Jag kommer aldrig kunna dö med dig”, ”Britney” och ”Borde kanske dra”.

Emils tankar om ”Flashiga Liv”:

Jag vet inte hur många gånger jag har suttit hemma, scrollat i flöden och tänkt ”shit vad allas liv verkar vara så mycket mer livfulla än mitt”. Det är drömmiga resor, flashiga kläder, flashiga klubbar, event osv. När man då sitter hemma en lördagskväll med flottiga chipshänder, en uppdrucken 1.5-liters coola och ser alla dessa inspo-konton finns en återkommande tanke. Jag borde styra upp mitt liv. Men handlar verkligen livet om det och för vems skull? I ”Flashiga Liv” blandar jag den tanken med feta syntar, falsettsång och ambienta stråksamplingar.

Lyssna på “Flashiga Liv” här.

© Warner Music Sweden

print

Våra samarbetspartners