JULIE KAGAWA – Ny bok “Soldaterna”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Visste du att en drake i människokropp är en riktig heting?

I Julie Kagawas nydanande serie vandrar drakar, gömda i människors kroppar, omkring mitt i bland oss…

BOKENS HANDLING: Draken Ember Hill ställdes inför ett val: Tryggheten hos drakorganisationen Talon eller ett liv som utstött. Hon valde att ansluta sig till rebellerna och är nu en av Talons mest jagade drakar. När Ember gömmer sig för att samla kraft kan hon inte sluta tänka på Garret Xavier Sebastian, den före detta soldaten och drakdödaren som fått henne att helt ändra uppfattning om människorna.

Garret, i sin tur, har gett sig iväg för att spionera på sin gamla organisation Sankt Görans Orden. Han lyckas avslöja en ondskefull plan som kommer att skaka både drakarnas och drakdödarnas värld i grunden. Talon reser sig igen, och plötsligt svävar de alla i livsfara…

OM FÖRFATTAREN
Julie Kagawa är en amerikansk författare som toppat New York Times-bestsellerlista med sina böcker. Hon är född 1982 i Sacramento, Kalifornien men flyttade sen till Hawaii. Idag bor Julie i Louisville, Kentucky, med sin man.
Hon debuterade 2012 och har tidigare skrivit De odödligas regler, De odödligas hunger och De odödligas sång som ingår i serien Edens blod. Fjärde delen i Talon heter Legionen och kommer i augusti 2017.

© HarperCollins Nordic

print

Våra samarbetspartners