CHRIS ROCK – SUPERSTJÄRNAN TILL STOCKHOLM OCH GÖTEBORG

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Grammy- och Emmyvinnande komikern, skådespelaren, regissören, författaren och producenten Chris Rock tar sin The Total Blackout Tour till Europa och Sverige! Detta är komikerns första turné på 9 år och den har startat i USA med fantastiska hyllningar både från press och publik.

Den 2 oktober kommer superstjärnan Chris Rock till Ericsson Globe i Stockholm för att sedan inta Scandinavium i Göteborg fredagen den 6 oktober. Biljetterna till dessa enormt efterlängtade shower släpps fredagen den 12 maj kl 9.00.

Chris Rock är en av vår generations starkaste komiska röster, älskad av både publik och kritiker. Som skådespelare, regissör, producent och författare har han skapat minnesvärda stunder i snart 30 år.

Med en karriär som spänner över mer än tre decennier har Chris Rock gjort succé genom olika roller både inom film och TV. År 2014 hade han huvudrollen i filmen “Top Five”, en hyllad komedi som han också skrev och regisserade. År 2009 vågade Chris Rock ta klivet in i dokumentärvärlden som manusförfattare och producent av “Good Hair”, och 2014 producerade han “Eat Drink Laugh: The Story of the Comic Strip”, en dokumentär som berättar historien om en av New Yorks mest kända standup-klubbar. Han har spelat i filmer såsom “Grown Ups”, “Madagaskar”, “Head of State”, “Nurse Betty”, “CB4”, “Death at a Funeral”, “I Think I Love My Wife”, “2 Days in New York”, “Dogma”, “New Jack City” och många många fler. Hans TV-jobb har inkluderat rollen som producent, manusförfattare och berättare för serien ”Everybody Hates Chris” som gick mellan 2005-2009, och han var även en del av den stående ensemblen på ”Saturday Night Live” mellan 1989-1993. I sommar återförenas han dessutom med Adam Sandler för Netflix-filmen ”The Week Of”.

Chris Rock har vunnit fyra Emmy Awards, tre Grammy Awards och är en New York Times bästsäljande författare. Dessutom fick han två nomineringar till 2016 Emmy Awards, för ”Outstanding Director” för “Amy Schumer: Live at Apollo” och ”Outstanding Special Class Program” för Oscarsgalan.

Chris Rock har gjort det mesta, och det mesta har han gjort helt galet bra. Men det är som komiker på en scen med en mick i sin hand som han är allra allra bäst. Vi är otroligt glada att en av de allra största ÄNTLIGEN kommer till Sverige för inte bara en, utan två shower i höst. Vi ses!

Se hela turnéschemat här

DATUM
2/10 – Ericsson Globe, Stockholm
6/10 – Scandinavium, Göteborg

© Live Nation

print

Våra samarbetspartners