INGNETING OCH ALLTING – Emoji trailer

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Hur skulle det kännas om du inte kunde röra vid någonting i världen omkring dig? Inte kunde andas frisk luft, känna solen värma ditt ansikte… eller kyssa killen i huset intill? INGENTING OCH ALLTING är den osannolika kärlekshistorien mellan Maddy, en smart, nyfiken och kreativ 18-åring som lider av en extremt ovanlig sjukdom som gör att hon inte kan lämna det hermetiskt slutna hemmet, och Olly, grannkillen som inte kommer låta det stoppa dem.

Maddy längtar desperat efter att få uppleva den stora världen och den första kärleken. Hon och Olly betraktar varandra från varsitt fönster och trots att de bara kan chatta med varandra växer det fram en stark känsla mellan dem. En känsla som får dem att riskera allt för att få vara tillsammans – även om de också kan förlora allt.

Filmen är baserad på Nicola Yoons debutroman, som gick rakt in på förstaplatsen New York Times prestigefulla bästsäljarlista.

I rollerna: Amandla Stenberg, Nick Robinson, Anika Noni Rose, Ana de la Reguera, Taylor Hickson
Regi: Stella Meghie
Originaltitel: EVERYTHING EVERYTHING
Biopremiär 9 juni

© SF Studios

print

Våra samarbetspartners