ALIBRORSH släpper “Tragedi Till Triumf” – Videopremiär i Kingsize

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Kingsize Magazine har idag premiär på Alibrorshs nya video till senaste singeln “Tragedi Till Triumf” som gästas av Stina Velocette.

Alibrorsh ft. Stina Velocette – Tragedi Till Triumf (Official Video)
Se video och läs artkeln

”Alla går igenom sina problem, sina bekymmer och sina egna tragedier men vi lever i en värld där man sällan hinner stanna till och fira sina triumfer, när du äntligen har fått ditt dröm jobb, eller vunnit den där viktiga matchen, eller lyckats föda ett barn efter flera missfall. man blir glad för en sekund men sen kickar alla måsten in, men ibland måste man ingenting ibland måste man få stanna till och triumfera över en själv och det man lyckats åstadkomma för att man förtjänar det !” – ALI

© LINC Music

print

Våra samarbetspartners