MARKOOLIO tar nostalgiturné till Gröna Lund

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Han är den mångsysslande multitalangen som aldrig träffar fel. Han har levererat hits på stadig basis sedan 1998 och även hunnit med att ta hem en vinst i TV-programmet ”Let’s Dance”. Med humor och befriande självdistans har den här rappande finnen blivit ett med den svenska publiken och den 11 augusti tar Markoolio sin nostalgiturné till Gröna Lunds Stora Scen.

Marko Lehtosalo, eller Markoolio som den svenska publiken känner igen honom som, har en 18 år lång karriär fylld av partydängor, listettor, fotbollslåtar och turnéer. Artistkarriären började på en buss mot Slussen där hans talang blev uppmärksammad av två musikproducenter. Mötet på bussen ledde till superhiten ”Sommar och sol” som också var med på debutalbumet ”Sticker hårt” från 1998. Den hyllade debutsingeln har sedan dess följts upp av hit efter hit. Den rappande multitalangen räds inte en utmaning – något hans karriär som skådespelare, programledare, radiopratare och dansmästare i TV vittnar om. Den 11 augusti kl. 20.00 kommer Markoolio med sin nostalgiturné till Gröna Lunds Stora Scen.

© Gröna Lund

print

Våra samarbetspartners