JOHN LEGEND TILL SVERIGE!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Han har vunnit Oscars, Golden Globes och hela tio Grammys – den hyllade och multiplatinumsäljande superstjärnan John Legend åker ut på sin största turné hittills i höst och kommer till Stockholm för en konsert på Ericsson Globe den 26 september.

Turnén heter ”Darkness and Light” och biljetterna släpps på fredag den 31 mars kl 9.00 via livenation.se.

Nyheten om denna 24 konserter långa arenaturné i Europa kommer samtidigt som han nu släpper ”Surefire” – andra singeln från hans kritikerrosade album ”Darkness and Light” som släpptes i december. Första singeln från nya albumet heter ”Love Me Now” och har redan spelats över 157.000.000 gånger på Spotify och videon till låten har visats 88.000.000 gånger på YouTube.

Sedan albumsläppet för någon månad sedan har John Legend dessutom både agerat exekutiv producent och haft en stor roll i storfilmen ”La La Land” som tog hem otroliga sju Golden Globes och sex Oscars-statyetter. Utöver detta framför han även titelspåret till aktuella filmen ”Beauty and the Beast” tillsammans med Ariana Grande.

Senast John Legend var i Sverige var 2014 och då bjöd han Stockholmspubliken i Ericsson Globe på en helt fantastisk konsert. Nu tre år senare är det äntligen dags igen. John Legend live är legendariskt bra.

Se hela turnéschemat här!

Datum
26/9 – Ericsson Globe, Stockholm

© Live Nation

print

Våra samarbetspartners