KOЯN till Gröna Lund för bandets enda konsert i Sverige

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Under deras 24-åriga karriär har de toppat listor, turnerat världen över, sålt över 40 miljoner album, brottats med mörker och missbruk och kommit ut starkare på andra sidan. Ett utav världens främsta och mest känslomässigt rannsakande hårdrocksband besöker Sverige i sommar för en exklusiv konsert. Den 17 augusti gör Korn sin första spelning på Grönans Stora Scen.

Biljettinfo via GronaLund.com

De bildades 1993 i Kalifornien och fick sitt stora genombrott året därpå med det självbetitlade debutalbumet ”Korn”. Idag är de ett av världens största rockband, kända för sina utlämnande och mörka texter. Enligt sångaren Jonathan Davis fungerar deras musik som en sorts terapi, både för de själva och deras lyssnare, något som senaste albumet ”The Serenity of Suffering” från 2016 är ett starkt bevis för. Bandet har alltid lagt stor vikt vid sina liveframträdanden och det är när de möter sin publik som de kommer till sin verkliga rätt. Den 17 augusti kl. 20.00 kommer Korn till Sverige för att möta sin publik för en enda spelning, på Gröna Lunds Stora Scen.

Datum
17.8 – Gröna Lund, Stockholm

© Live Nation

print

Våra samarbetspartners