WIENER-DOG – Trailer – Premiär på bio & VOD 7 April

Annons

Klicka för att se hela bilden

Livet som hund är inte alltid det lättaste. Särskilt inte för Wiener-Dog, en tax som verkar ha ovanligt svårt att hitta en beständig husse eller matte. På en odysséartad resa förs den från hem till hem, ägare till ägare. Men det är inte alltid lätt att vara människa heller, och ingen av alla de udda figurer som stöter på Weiner-Dog lämnas oberörd av sin lilla hundkompis. Bland hundens ägare återfinns bland andra Greta Gerwig, Danny DeVito, Julie Delpy, Ellen Burstyn och Kieran Culkin. Todd Solondz är något av den mörka humorns mästare, men i Wiener-Dog finns även en ömhet och hängivenhet han tidigare inte vidrört så nära.

Regissör: Todd Solondz
Utgivningsår: 2016
Medverkande: Danny DeVito, Greta Gerwig, Ellen Burstyn
Språk: Engelska

Komedi | USA | 90 min

© NonStop Entertainment

Skriv ut sidan

Våra samarbetspartners