MARIO KART 8 DELUXE: Full fart när spelet släpps den 28 april!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Avnjut den ultimata versionen av Mario Kart 8 varsomhelst, närsomhelst och med vemsomhelst när det släpps den 28 april. Du kan spela med upp till 8 vänner lokalt. Alla favoritbanorna och karaktärerna från Wii U-versionen är med samt alla DLC-banor och -figurer. Sammanlagt finns 48 banor redan från start. Dessutom dyker det upp nya karaktärer som Inkling Boy och Inkling Girl från Splatoon samt King Boo, Dry Bones och Bowser Jr.! Det innebär att du har 42 förare att välja mellan.

Utöver detta har Battle Mode förädlats och det inkluderar Balloon Battle och Bob-omb Blast, samt de nya banorna Urchin Underpass och Battle Stadium samt klassiker som (GCN) Luigi’s Mansion och (SNES) Battle Course 1. Spelare kan nu ha två föremål på sig, inklusive föremål från tidigare Mario Kart-spel såsom Boo, som stjäl föremål samt Feather, som ger dig högre hopp i Battle Mode.

Det finns dessutom ett nytt styrsätt i spelet som gör det enklare för nybörjare och små barn att spela banorna. Helt klart bra på 200cc och Mario Kart 8 Deluxe kan spelas i 1080p. Att spela med andra personer är alltid roligt, men ännu roligare i Mario Kart 8 Deluxe. Det finns fyra olika sätt att göra detta på:

Upp till fyra spelare kan spela på en och samma Nintendo Switch i TV-läget eller bordsläget.
Du kommer att kunna spela det online. Två spelare kan lokalt gå online och spela i race på upp till 12 spelare samtidigt.
Spela med flera Nintendo Switch-spelskonsoler trådlös anslutna till varandra. Upp till åtta personer i samma rum kan spela på det sättet.
Upp till 12 spelkonsoler kan i TV-läget anslutas via LAN Play med 1-2 spelare per Nintendo Switch.

Mario Kart 8 Deluxe använder sig också av många olika amiibo. Testa att använda amiibo från Super Mario-, Animal Crossing- och Splatoon-serierna.

Spana in en helt ny trailer för spelet här:

© Nintendo/Bergsala

print

Våra samarbetspartners