MALMHATTAN CHRISTMAS, Clarion Hotel & Congress Malmö, Malmö den 15 december 2016

Klicka på bilden, för att se hela bilden

FAKTA
Spelas den 14-17 december
Medverkande artister: Katrina Leskanich, Cornelius Löfmark Ekström, The Grimetons, Malmö Lucia

Så lackar det mot jul igen och de ambulerande julshowerna avlöser varandra. Då är det kul med en show med lite lokal förankring.

Konceptet är lätt först så kör konferenciern Cornelius Löfmark Ekström, som de hockeykunniga Redhawks supportrarna bör känna igen, igång med lite snack och sånt sen kommer husbandet The Grimetons in och kör lite låtar. Sen är det ju dags för publiken att avnjuta det härliga julbordet. I år ett amerikansk inspirerat julbord signerat av stjärnkocken Frida Nilsson som med sitt team skapat en kulinarisk upplevelse där det bästa från Skåne möter smaker av New York, en riktig Malmhattan Christmas…

Mitt under maten dyker även årets Lucia upp och underhåller publiken med ett antal passande melodier. När så Lucia och hennes följe klivit av scenen blir det åter dags för husbandet att dra igång lite jullåtar.

När så publiken ätit upp och julbordet börjat dukats av är det så dags för kvällens stjärna att ta plats på scen. Säger jag Katrina Leskanich är det nog knappt någon som höjer på ögonbrynen men säger jag Katrina and the Waves vet nog alla vem vi talar om. Efter monsterhiten “Walking on sunshine”, spelningar på Malmöfestivalen, deltagande i Melodifestivalen och så vidare är nog alla ombord. Men det måste påpekas att det bara var Katrina som kom och som kompband använde hon husbandet. Setlistan var inte alltför lång men hon klämde ändå in alla hennes hits.

Kvällen avslutades med dans till discjockey…

skriven 2016-12-16

print

Våra samarbetspartners