BILAR 2 (Cars 2)

Klicka på bilden, för att se hela bilden

FAKTA
Animerad. USA, 2011
Regi: John Lasseter och Brad Lewis
Originalröster: Owen Wilson, Larry The Cable Guy, Michael Caine
(Disney)

BETYG: TRE

Först kom originalfilmen, BILAR sen kom TV-serien (eller rättare sagt ett antal små avsnitt som släppes på DVD förra året under namnet BILAR: BÄRGARENS HEJDLÖSA HISTORIER) och nu kommer uppföljaren BILAR 2.

Denna gång blir Blixten McQueen indragen i en rena rama James Bond-historia som innehåller allt från smäckra plåtdamer till alternativa bränslekällor. Referenserna haglar för din inbitne cineasten men allt det går ju över huvudet på de små.

Den yngre publiken gillar säkert de TV-spelsmässiga racingscenerna och de härliga atmosfären.

Kul är ju också att bonusfilmen Semester på Hawaii medföljer.

Skriven 2011-11-28

print

Våra samarbetspartners