GORY-GLORY MAGAZINE #1 (Gory-Glory Magazine)

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Det är inte var dag någon ny filmtidning ser dagens ljus men nu är det alltså dags. Gory-Glory Magazine är namnet och tyngdpunkten ligger på skräck och sci-fi på Video och DVD. De inblandade fanns således t.e.x. på plats på årets Fantastisk Film Festival och intervjuade Jean Rollin och Marc Caro och vilken skräckfantast kommer inte ihåg Scorched Heat signerad Peter Borg och historisk som ungdomssynd av Harald Treutiger.

Tidningen gör ofta tvära och lite röriga hopp mellan varven och det kan ibland vara lite svårt att hänga med i svängarna. Att göra ett tvärkast från rysliga VHS och DVDs till Tattoo Expo Sweden är att hålla många bollar i luften.

Att vara eldsjäl är att jobba med hjärtat och kreativiteten i första hand och ambitionerna att vara pretentiösa i andra så stilistiskt får man köpa både stavfel och annat smått och gott men varför inte?

Skall man vara ärlig finns det ju substans i stöket eftersom många av de filmer som står i fokus här ju är epos som skulle röra Ed Wood till tårar. En vink om vart det bär hän är väl att omslaget pryds av Atlantis Interceptors respektive Emmanuelle och kannibalerna på baksidan.

skriven 2008-12-04

print

Våra samarbetspartners