TITIYO, Come Along (Superstudio Blå)

Klicka på bilden, för att se hela bilden

TITIYO slår även på kontinenten med Come Along

Nu är det ett faktum. Även Europa följer uppmaningen i vårens största svenska hit, Titiyos Come Along! Den här veckan klättrar Come Along till elfte plats på den tyska hitlistan. Men inte nog med det: Titiyos CD-album med samma titel går den här veckan rakt in på topp 10 i samma land. Det är den bästa svenska albumplaceringen på evigheter på Europas största skivmarknad. Och resten av Centraleuropa följer snabbt efter. I Österrike och Polen gör albumet entré på plats 25. I Danmark och Schweiz håller singeln på att bli samma succé som den i våras var i Sverige, Norge och Finland.

Att MTV:s olika regioner satt videon till “Come Along” på repeat behöver knappast tilläggas. Titiyo följer uppmärksamheten med ständiga promotion-turnér i Europa. Var så säkra på att Titiyo jobbar stenhårt nu när hon får ett slags andra karriär tio år efter genombrottet och Grammisbelöningarna i skiftet mellan 80- och 90-talet. Närmast väntar Frankrike, där albumet släpps i oktober.

Anders Lundquist
skriven 2001-08-30

print

Våra samarbetspartners