PRISONERS OF THE GHOSTLAND – Nicolas Cage som hjälte i ett slöseri med tid

Klicka på bilden, för att se hela bilden

FAKTA
Regi: Sion Sono
Skådespelare: Nicolas Cage, Sofia Boutella, Nick Cassavetes, Bill Mosely, Tak Sakaguchi
Premiär: 2021-10-29
Betyg: 1

I flertalet delstater i USA kan samhällstjänst utdelas i stället för fängelse. Nicolas Cage har kanske inte alltid varit rättskaffens man när det gäller alkohol och vissa substanser i Hollywood. En fråga som dyker upp är om han blivit tilldelad just samhällstjänst och tvingad att delta i denna makabra Mad Max-travesti insnört i en japanskt teaterdekor.

Platsen är Samurai Town som styrs av tidsbossen the Governor,(Bill Moseley) en man klädd i vitt. Som motpol framträder The Hero (Cage) i svart läderoverall. Han måste finna en flicka på utsatt tid som tillhör den självutnämnde The Governor, annars sprängs hans overall och så tillika Cage i tusen bitar.

Ett slöseri med tid

I Prisoners of the Ghostland finns inget, absolut inget som gör att man ens vill snabbspola eländet. Man önskar bara trycka på OFF och lämna salongen innan två minuter har passerat. Detta är inte ens ett studentspex. Detta är slöseri med tid!

Skriven 2021-10-29

print

Våra samarbetspartners