MALMÖ REDHAWKS: Leland Irving lämnar

Klicka på bilden, för att se hela bilden

För drygt en månad sedan, den 6 september, skrev målvakten Leland Irving, 33, ett korttidskontrakt med Redhawks, som en följd av att Oscar Alsenfelt behövde ytterligare tid för att rehabilitera sig efter sommarens operation. När Alsenfelt nu varit tillbaka i full träning under veckan – och är redo att kliva in i matchtruppen igen – kommer Irving att fortsätta sin karriär på annat håll. Gårdagens match mot Luleå i Malmö Arena blev hans sista i Redhawkströjan.

– Även om Leland inte vaktat målet i någon av våra SHL-matcher har det varit väldigt värdefullt för oss att ha honom här, både som ett stöd till Daniel Marmenlind och för att Oscar skulle få den tid han behövde. Vi vill ta tillfället i akt att tacka Leland för hans tid hos oss och vi önskar honom all lycka i den fortsatta karriären, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

© Malmö Redhawks

print

Våra samarbetspartners