SVERIGES NYA STRATEGI MOT COVID 19

Klicka på bilden, för att se hela bilden

”År 2020 konstaterades 124 fall av dödligt våld i Sverige”, skriver Brottsförebyggande rådet Brå, på sin webbplats. Det är visserligen ett sämre utfall än i de flesta europeiska länder, men det är löjligt lite om man jämför dessa ihjälslagna med det antalet döda som den svenska Corona-strategin uppvisar. Den siffran överstiger 14 700.

Folkhälsomyndigheten och regeringen slog därför sin kloka huvuden ihop, och av denna hjärnskakningskollision föddes en ny idé: bort med alla restriktioner. Problemet är nämligen det elaka Corona-viruset, så det är det som måste tacklas.

Från och med den 29 september 2021 får varje människa i Sverige som inte är vaccinerad, bära en stor, riktig stor fläkt på huvudet eller på bröstet. Fläkten skall fläkta bort från oss alla virus, som gärna får hamna i våra grannländer, Danmark, Norge och Finland. Av samma anledning kommer vi även ställa om och vrida våra vindkraftverk så att de inte bara skall bullra och mala sönder insekter och fåglar, utan även kommer att blåsa bort alla Covid-svinerier från Sverige till Danmark, Norge och Finland.

Klicka här för köp av och information om artikelförfattaren Vladimir Oravskys böcker.

© Vladimir Oravsky

Skriven 2021-09-08

print

Våra samarbetspartners