HARDCORE SUPERSTAR på Sverigeturné i höst

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Nu ger sig Hardcore Superstar ut på en ny efterlängtad världsturné med flera stopp i Sverige. Få kan utmana göteborgarna på den svenska hårdrocksscenen och turnén hösten 2021 kommer cementera detta faktum.

Nya “Catch Me If You Can” följer upp hyllade albumet “You Can’t Kill My Rock N’ Roll” (2018). En skiva som tog bandet ut i världen, från USA till Australien och allt där emellan. Här hemma blev det ett svårslaget publikrekord och oförglömlig natt när bandet headlineade Sweden Rock Festival.

När man nu ger sig ut på turné med med nya “Catch Me If You Can” blir det garanterat explosiv och intensiv street metal från scen. Håll i er!

Här ser du Hardcore Superstar hösten 2021:
6 nov Göteborg Pustervik
12 nov Uppsala Katalin
13 nov Örebro Frimis
19 nov Motala Harrys
20 nov Blomstermåla Folkets Hus
26 nov Helsingborg The Tivoli
3 dec Visby Donners
4 dec Jönköping Fabriken
10 dec Karlstad Nöjesfabriken
11 dec Mora Lilla Helvetet
17 dec Malmö KB
18 dec Stockholm Nalen

Fyrmannabandet Hardcore Superstar från Göteborg föddes 1997 och var modiga nog att slå ihop två stilar som som tidigare hatade varandra: Thrash metal och Sleaze-rock. Resultatet blev stilbildande hård, aggressiv rock blandat med det catchiga, melodiska och dekadenta. Elva album senare och med turnéer över hela världen tillhör Hardcore Superstar eliten och fortsätter framåt utan att dra ner tempot det minsta.

© United Stage

print

Våra samarbetspartners