BIANCA KRONLÖF utkommer med ny bok

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Om känslor, sex, våld, maskulinitet. Till den slaka och den hårda. Till pappa och farfar. Till den ofödde sonen. Till ragget. Till dig som gått på myten och till dig som aldrig har höjt handen.

Den 3 september 2021 utkommer komikern och skådespelaren Bianca Kronlöf med boken Brev till mannen på Albert Bonniers Förlag. Boken består av ett antal brev som riktar sig till män Bianca mött genom livet.

Bianca Kronlöf är utbildad på teaterhögskolan i Göteborg och har jobbat vid Dramaten och Stadsteatern i Stockholm och Göteborg. Som komiker har hon hyllats för sin feministiska satir. Hon har skrivit och spelat i den prisade serien ”Full Patte” och även tilldelats Expressens satirpris “Ankan”. Med humorgruppen “Familjen Kaos” har hon spelat för utsålda hus över hela Sverige med två olika föreställningar.

Brev till mannen är hennes debut.

© Albert Bonniers Förlag

print

Våra samarbetspartners