LARS KEPLER – Ny bok av decenniets största deckarförfattare

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Måndagen den 21 oktober 2020 utkommer Lars Kepler med sin nya kriminalroman Spegelmannen på Albert Bonniers Förlag.

Albert Bonniers Förlag som nyligen kunde stoltsera med nyheten om decenniets största författarskap genom Lars Kepler, ser nu fram emot höstens stora bokhändelse:

– Spegelmannen kommer ut exakt två år efter Lazarus och det råder ingen tvekan om att den är efterlängtad. Lars Kepler är fullständigt enastående i spänningsgenren, säger Albert Bonnier, förläggare, Albert Bonniers Förlag.

Albert Bonniers Förlag har precis rapporterat om Lars Keplers massiva framgångar i Sverige det senaste decenniet. Lars Kepler har haft fler förstaplaceringar och fler placeringar totalt på tio-i-topp-listorna över bokbranschens gemensamma årsförsäljning än någon annan författare från Sverige eller utlandet.

Lars Kepler är en pseudonym för författarna Alexandra Coelho Ahndoril och Alexander Ahndoril.
Lars Kepler har sålt över fjorton miljoner exemplar i fler än sextio länder.

Tidigare utgivning
Hypnotisören (2009), Paganinikontraktet (2010), Eldvittnet (2011), Sandmannen (2012), Stalker (2014) Kaninjägaren (2016), Lazarus (2018), Hypnotisören Black Edition (2019) – samtliga med Joona Linna och Saga Bauer i huvudrollerna. 2015 utkom även den helt fristående thrillern Playground.

I kategorin skönlitteratur som inkluderar både svenska och översatta böcker har Lars Kepler både flest förstaplaceringar (4) och flest placeringar totalt (13) på Svensk Bokhandels tio-i-topp-listor över bokbranschens gemensamma årsförsäljning. Vid en sammanräkning av samtliga kategorier – skönlitteratur, facklitteratur, barn- och ungdomslitteratur, pocket, ljudböcker och e-böcker – har Lars Kepler flest förstaplaceringar (7) och flest placeringar totalt (38) på Svensk Bokhandels tio-i-topp-listor över bokbranschens gemensamma årsförsäljning.

© Albert Bonniers Förlag

print

Våra samarbetspartners