ANIS DON DEMINA och OSCAR ZIAs succé i Melodifestivalen – singeln “Stad i ljus” ute nu!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Anis don Demina och Oscar Zia har hyllats för sina insatser som programledare i Melodifestivalens andra deltävling. Inte minst för det färgsprakande och fartfyllda öppningsnumret där de tolkade Tommy Körbergs melodifestivalklassiker ”Stad i ljus” från 1988. Nu släpps låten som singel.

”Stad i ljus är en av mina absoluta favoritlåtar från Melodifestivalens historia. För mig var det självklart att det var den låten som vi avslutade Mello med förra året som skulle öppna den här kvällen. Jag hoppas att tittarna gillar den lika mycket som jag och Oscar gör” säger Anis om låten.

”Stad i ljus” är den första singeln från Anis kommande EP som kommer ut senare i vår.

Lyssna på Anis don Demina ft. Oscar Zia “Stad i ljus” nedan!

© Warner Music Sweden

print

Våra samarbetspartners