UR&PENN och armbandsklockans dag

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Den 4 december är utnämnd till armbandsklockans dag. Jag beslutade mig för att fira det med en nyskriven bok.

UR&PENN blir bok för första gången

Jag håller på att sammanställa en ny bok. Den kommer heta Ur&Penn :Välkommen!. Den är författad av mig, Vladimir Oravsky, och omslaget är gjort av ingen annan än Ole Schwander, samme konstnär som blev världskänd genom sina starka affischer till Lars von Triers filmer världen över. Att Ole Schwander är en dansk Saul Bass, är knappast någon överdrift och jag, liksom bröderna Ayad Al-Saffar och Osama Saffar, ägarna av det bedrägliga företaget Ur&Penn, kommer kunna tacka även honom för den uppmärksamhet som boken Ur&Penn : Välkommen! förväntas att få under många, många år.

Trevlig Armbandsklockans dag!

Klicka här för köp av och information om artikelförfattaren Vladimir Oravskys böcker.

© Vladimir Oravsky

print

Våra samarbetspartners