ALLSVENSKAN startar idag

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Idag är det så dags för den av så många efterlängtade starten av fotbollsallsvenskan. Som alla fans vet är det en unik säsong som kör igång. Säsongen som egentligen skulle startat i början av april har länge varit kantad av stora frågetecken. För någon vecka sedan kom dock beskedet alla väntat på – Allsvenskan kör igång den 14 juni MEN utan publik. När publiken släpps in igen är upp till Folkhälsomyndigheten. Jag liksom många andra med mig hoppas att detta kan ske redan i augusti men det återstår att se.

Självklart har Allsvenskan fått en del nya regler och riktlinjer till starten av denna unika säsong. Förutom dessa nyheter finns det även andra viktiga nyheter för fansen. Det gäller ju TV rättigheterna.

C More har varit lika med Allsvenskan en herrans massa år men i år har Discovery Networks där bland annat Kanal 5, Kanal 9 och Eurosport ingår tagit över rättigheterna till Allsvenskan. De kommer att streama samtliga matcher via appen Dplay.

För den riktiga fotbollssupportern erbjuder Dplay även en hel del extramaterial bland annat Uppsnack Allsvenskan-serien i 17 avsnitt där samtliga klubbar analyseras i kortare avsnitt för att kulminera med ett 120 minuter långt avsnitt där alla tränare får chansen att göra sina röster hörda. I detta avsnitt intervjuas tränarna via länk i grupper om fyra.

Skriven 2020-06-14

print

Våra samarbetspartners