HSB OCH MÜNCHHAUSEN BY PROXY – Vladimir Oravskys nya bok

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Vladimir Oravskys senaste bok HSB och Münchhausen by proxy : 2613983 – ett ärende som ingen ägde är nu tillgänglig hos bokförsäljare, som exempelvis:
Adlibris
Digibok
Ord och bok
Bokus
Bokon
Bookmate
Bokfynd
Nextory
Kirja Elisa
Apple
och, naturligtvis på samtliga stora som små bibliotek, som exempelvis på Kungliga biblioteket

Boken saluförs med orden: ”Sveriges största problem ligger inte huvudsakligen i att beslutsfattarna öppet ljuger, inte i att många yrkesutövare är okunniga och lata och ihärdigt försöker att undvika arbete och engagemangsansträngning, inte i korruptionen, nepotismen och översitteriet, utan det största problemet som Sverige snarast borde bekämpa om det aspirerar att återigen hamna i spetsen av de länder som kan vara stolta över sig själva, är att i Sverige lyckades man splittra varje minsta ansvar på så många aktörer, att ingen någonsin behöver känna något som helst ansvar. Och därmed följer att var och en hävdar sin oskuld och kastar skulden på någon annan.

Dessutom är det dessvärre på det beklagansvärda viset i Sverige liksom i varje rättslöst samhälle så att den starkaste alltid har rätt. Vladimir Oravsky gör jämförelser mellan den kommunistiska tjeckoslovakiska diktaturen där han är uppvuxen, och Sverige, med konkreta exempel från det HSB, där de tvehågsna möjligheterna bor.”

Bokhandlarna och bibliotekarierna har placerad boken HSB och Münchhausen by proxy : 2613983 – ett ärende som ingen ägde inom ämneskategorierna samhälle, politik, juridik, humor, fackböcker och skönlitteratur.

Klicka här för köp av och information om artikelförfattaren Vladimir Oravskys böcker.

© Vladimir Oravsky

Skriven 2020-02-26

print

Våra samarbetspartners