MSO: Harry Potter tillbaka på Malmö Live – nu kommer den fjärde filmkonserten i serien: Harry Potter och den Flammande Bägaren™

Klicka på bilden, för att se hela bilden

I höst återvänder de populära filmkonserterna till Malmö Live, och det är dags för den efterlängtade fjärde filmen i serien. Torsdag 27, fredag 28 och lördag 29 augusti presenterar Malmö Live Konserthus Harry Potter och Den Flammande Bägaren™ med Malmö SymfoniOrkester som framför musiken live samtidigt som filmen visas på konsertsalens stora filmduk.

Allt förändras när nu Harry, Ron och Hermione lämnar barndomen för alltid och möter utmaningar som överträffar deras vildaste fantasi. I Harry Potter och Den Flammande Bägaren ™ blir Harry på ett mystiskt sätt utvald att delta i en magisk trekamp, The Triwizard Tournament, en ansträngande och svår tävling mellan tre trollkarlsskolor. Han tvingas möta en drake, vattendemoner och en förhäxad labyrint – bara för att upptäcka att han är i Lord Voldemorts järngrepp.

Timothy Henty återkommer som dirigent och leder Malmö SymfoniOrkester i denna filmkonsert med musik av Patrick Doyle. Filmen visas med engelskt tal och svensk undertext, och rekommenderas från 11 år. Biljetterna släpps på torsdag den 13 februari kl 12.

Filmkonserten presenteras i samarbete med Cine Concerts och Warner Bros. Consumer Products.

VAD: Harry Potter and Den Flammande Bägaren™
(Originaltitel: Harry Potter and the Goblet of Fire™)
VAR: Malmö Live Konserthus, Konsertsalen
NÄR: 27, 28, 29 augusti 2020
BILJETTER: http://malmolive.se

© Malmö Live Konserthus

print

Våra samarbetspartners