DEN LILLA SJÖJUNGFRUN – THE MUSICAL till Malmö Arena 2021!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Sveriges största producent av familjemusikaler, Dröse & Norberg, presenterar Den Lilla Sjöjungfrun – The Musical, som har Sverigepremiär den 22 november följt av Sverigeturné som besöker Malmö Arena den 6 mars 2021.

Dyk ner under ytan och upplev ett riktigt familjeäventyr när Dröse & Norberg tar sig an HC Andersens klassiska saga Den Lille Havfrue. Denna nyskrivna musikal är full med överraskningar, galna upptåg och spännande rollkaraktärer. Musiken och dansen ger en kolossal energiboost till berättelsen och den sanslöst begåvade ensemblen ger allt för att historien om Den Lilla Sjöjungfrun ska kännas ända ner i hårbotten.

Den Lilla Sjöjungfrun – The Musical utspelar sig i nutid och här möter man alla de klassiska karaktärerna samt några nya och smått galna typer. Här finns Sjöjungfruns far Kung Moryn, hennes 4 välsjungande & dansande systrar, havshäxan Svetlana och hennes kumpaner Blob & Blob och sist men inte minst Olauv – en riktigt snygg människokille. Äventyret kan börja!

Den Lilla Sjöjungfrun spelar i Malmö Arena den 6 mars 2021, klockan 16:00 och biljetterna släpps onsdag den 12 februari.

© Malmö Arena

print

Våra samarbetspartners