MAGNUS CARLSSON firar publiksuccé med ny Sverigeturné

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Artisten Magnus Carlsson firar sin publik- och kritikerhyllade jubileumsshow ”Från Barbados till Gamla Stan” med en ny stor Sverigeturné. Våren inleds med premiär i Bollnäs i mars och avslutas i maj på Lisebergsteatern, Göteborg 2020.

Under 25 år har Magnus Carlsson spridit glitter, glamour och en massa kärlek genom sin musik och sitt artistskap men aldrig låtit publiken komma så nära som nu.

I jubileumsshowen tar han med sig publiken genom sin musikaliska resa, fylld med hits och personliga historier från sin långa karriär, samt en stor dos självdistanshumor. Den väcker starka känslor där Magnus återberättar om sin ensamma barndom och hur det var att komma ut som gay tidigt i karriären i manus skrivet tillsammans med Calle Norlén.

”De två första säsongerna var en ren glädje för mig att göra. Jag är otroligt stolt över vad vi presterade med showen” säger Magnus och fortsätter, ”Min publik har gång på gång berättat för mig hur de efteråt gått hem från showen med ett leende – fyllda av energi och i ett glädjerus… Då var det inte svårt att bestämma sig: Jag bara MÅSTE köra ett varv till och ge alla den absolut bästa showen jag någonsin kan. Och det är precis det jag ska göra! Jag längtar redan!”- avslutar Magnus Carlsson

Med en karriär som sträcker sig över flertalet kontinenter med internationella framgångar, grammisar och ett 40-tal guld och platinaskivor bjuder Magnus Carlsson med dansare in till en fartfylld show och lite till.

Biljetterna till turnén släpps den 10 december klockan 10:00, biljetter till Göteborg finns ute nu via krall.se

Vårens datum ”Från Barbados till Gamla Stan” 2020:
Bollnäs 19/3, Örnsköldsvik 20/3, Sundsvall 21/3, Stockholm 26–28/3, Skövde 2/4, Lidköping 3/4, Västerås 4/4, Örebro 5/4, Linköping 9/4, Gävle 10/4, Helsingborg 12/4, Växjö 16/4, Borås 17/4, Lund 18/4, Kalmar 19/4, Halmstad 23/4, Nyköping 24/4, Jönköping 25/4, Lisebergsteatern (Göteborg) 30/4–2/5 samt 8–9/5.

© Moore To Be

print

Våra samarbetspartners