ALEX SCHULMAN ger ut roman på Albert Bonniers Förlag

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Ett avtal mellan författaren och förlaget har slutits, omfattande två romaner. Den första romanen har planerad utgivning hösten 2020.

– Alla som läst Alex vet han är en unik berättarbegåvning, en författare som med varje bok uppvisar nya sidor av författarskapet. Att få vara med på den resan är ett privilegium, säger Daniel Sandström, litterär chef Albert Bonniers Förlag.

– Jag är så glad. Jag har velat komma ut på Albert Bonniers Förlag ända sedan jag första gången refuserades av dem för 22 år sedan – äntligen är viljan ömsesidig. Jag lämnar nu det självbiografiska i mitt skrivande och i detta lilla kliv är jag upprymd över att jag fått en så skicklig, känslig förläggare i Daniel Sandström, säger Alex Schulman.

Alex Schulman har tidigare gett ut Skynda att älska (2009), Att vara med henne (2011), TID – Livet är inte kronologiskt (2015) och RUM – En roadtrip genom psyket (2017) skrivna tillsammans med Sigge Eklund, Glöm mig (2017) som också vann priset ”Årets Bok” samt Bränn alla mina brev (2018).

© Albert Bonniers Förlag

print

Våra samarbetspartners