COMIC CON STOCKHOLM: ​Träffa Mads Mikkelsen

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Danska Hollywoodstjärnan Mads Mikkelsen gästar Comic Con Stockholm i höst. Samtidigt står det klart att det populära eventet Tubecon kommer till Comic Con Stockholm, med ett dedikerat område för den nya vågen av kreatörer från online-världen. Sedan tidigare är det även klart att skådespelaren Jacob Elordi, från den populära Netflix-filmen The Kissing Booth, kommer till mässan. Comic Con Stockholm sker i Stockholm den 14-16 september på Kistamässan.

– Vi är överlyckliga över att kunna välkomna både Mads Mikkelsen och Jacob Elordi till Comic Con Stockholm i höst. Mads, med sin tunga meritlista från Hollywood, är ett stort dragplåster och tillsammans med det nya stjärnskottet Jacob Elordi, så tror vi att de kommer komplettera varandra utmärkt., säger Christian Kullman, Projektledare för Comic Con Stockholm.

Mads Mikkelsen kommer att finnas på plats under fredagen och lördagen, medan Jacob Elordi går att träffa hela helgen.

Träffa dagens onlineprofiler på mässan Tubecon blir ett nytt område på mässan i år, och med detta hoppas man kunna bredda Comic Con Stockholm. Detta då online-världen med Youtube och Tik Tok (f.d. Musical.ly) i spetsen vuxit ut till en väsentlig del av dagens populärkultur, med många välkända och omtyckta profiler. På mässan kommer man bl. a. kunna träffa Amanda Edmundsson, Let’s Feast, MonteFjanton, Evelina Forsell och Ellimacs.

Följ Comic Con Stockholm på hemsidan och sociala medier för senast nytt:
Hemsida
Facebook
Twitter
Instagram

© Easyfairs

print

Våra samarbetspartners