COMIC CON – Förra årets stora succé kommer tillbaka till Göteborg

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Efter en väldigt lyckad lansering i maj detta år med över 15 000 besökare, står det nu klart att Nordens största populärkulturella event Comic Con kommer tillbaka till Göteborg och Åbymässan den 9-10 maj, 2020.

– Vi är väldigt glada och överväldigade av det mottagande vi fick tidigare i år, och vi kunde snabbt konstatera att Göteborg och västkusten längtat efter ett eget Comic Con. Intresset och feedbacken har varit väldigt positiv, och det blev därför självklart att vi skulle återkomma även 2020, säger Christian Kullman, Projektledare för Comic Con eventen i Norden.

Comic Con har funnits i Stockholm sedan 2010 i olika skepnader, och lanserade i år det första Comic Con eventet någonsin i Göteborg med över 15 000 besökare. Den 9-10 maj kommer man, tillsammans med alla utställare, sponsorer och partners, återigen att bjuda in alla besökare i den magiska Comic Con världen med upplevelser med aktiviteter inspirerade från tv- och filmvärlden, testa nya spel, träffa aktuella skådespelare, serietecknare och digitala kreatörer samt beskåda spektakulära cosplay kreationer.

Följ Comic Con Göteborg på hemsidan och sociala medier för senast nytt:
Hemsida
Facebook
Twitter
Instagram

© Easyfairs

print

Våra samarbetspartners