TIVOLI – Jubileumsattraktion klar

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Tivolis melder milliondyr jubilæumsforlystelses-nyhed er klar:

Så er de sidste dele af Tivolis nye vilde forlystelse Tik Tak ankommet. Nu skal den sidste skruer på plads og så er årets vildeste 175 års jubilæums-forlystelsesnyhed Tik Tak klar til verdenspremiere. Der er tale om en forlystelse, der med høj fart drejer gæsterne både vertikalt og horisontalt rundt, mens de udsættes for knap 4G. Forlystelsen og dens særlige design vækker opsigt internationalt. Fra fredag den 10. august kl. 12:00 kan gæster i Tivoli prøve den nye forlystelse, hvor både vovehalse med hang til mavesus, tweens og familier med mindre børn kan forlyste sig. (Der vil være pressetest for tilmeldt presse den 9.8.18 kl. 14:00)

Tik Tak har været undervejs i knap 3 år og er skabt specielt til Tivoli. Designet står på skuldrene af Himmelskibet og Aquila i Det muntre Hjørne, der er stærkt inspireret af tanken om opdagelsesrejsen, det være sig i himmelrummet, i videnskabens verden eller i tiden!

Se hvordan der arbejdes på Tik Tak:

Administrerende direktør i Wonderful Copenhagen Mikkel Aarø-Hansen, siger;
”Vi arbejder målrettet på at få turisterne til både at blive her længere, og på at få dem til at komme igen på et senere tidspunkt. Derfor er det afgørende, at vi som destination løbende udvikler vores udbud af oplevelser. Og her spiller Tivoli, der er et stærkt, internationalt brand, en stor rolle. Tivoli arbejder fokuseret på at udvikle sit produkt – både i forhold til at udvide sæsonen og til at skabe fornyelse i Haven, og det er den nye jubilæumsforlystelse et godt eksempel på.”

Kommer på tidsrejse
Når gæsterne går om bord i den vilde jubilæumsforlystelse Tik Tak sætter de sig til rette mellem tandhjul, dingenoter og finurlig mekanik og kommer på en rejse gennem tid og rum. Der er tale om tidsrejse, hvor gæsterne fastspændt svæver – andre vil måske opleve det som om de kastes – gennem tiden. Der er garanti for ”rundtossethed”, når det store urværk, kompasset og timeglasset sættes i svingninger.

Gæsterne udsættes for 4G
Med høj fart drejes gæsterne både vertikalt og horisontalt rundt, mens de udsættes for knap 4G. Forlystelsen kan tage op til 750 gæster i timen. Med en totalhøjde på 8 meter bliver forlystelsen et nyt pejlemærke i Tivoli. Tik Tak afløser Snurretoppen, der efter 29 års tro tjeneste går på pension.

Værd at vente på og verdenspremiere fem dage før 175 års fødselsdag
Det er ikke nogen hemmelighed, at forlystelsen Tik Tak, der afløser Snurretoppen skulle have stået klar til brug noget før, men samspillet med den komplicerede teknologi og færdiggørelse af scenografien på forlystelsen har betydet, at det har trukket processen ud, hvilket har medført en mindre forsinkelse.
Nu er den knap 30 mio. kroner dyre forlystelsesnyhed til gengæld klar fem dage før Tivolis 175-års jubilæum.

Nyheden vækker begejstring i udlandet Formanden for European Coaster Club, der har været forbi og har set forlystelsen Justin Garvanovic siger;
”Der er ingen tvivl om at Tivoli er en fantastisk have, det er også min personlige favorit, primært fordi den appellerer til alle. Ingen vil have en forlystelsespark som kun appellerer til teenagers. Tik Tak forlystelsen lever op til denne standard ved at tale til både børn og voksne på en og samme tid. Naturligvis er forlystelsen smukt designet af Tivoli og passer perfekt ind i forlystelseshaven.”

Kort om Tik Tak
Navn: Tik Tak
Producent: Mondial fra Holland
Type: Flatbedride
Design: Tegnet af Tivolis udviklingsafdeling
Forlystelse model: Shake 5R
Samlet kapacitet: 40 gæster ad gangen
Antal gondoler: 20
Højde: 8 meter
G-Kræfter: 3,6 G
Min. højde for passager: 140 cm
Turen: Gæsterne udsættes for snurrende centrifugalkraft, gondolerne snurrer frit vertikalt såvel som horisontalt i høj hastighed
Investering: 30 mio. kr.

© Tivoli

print

Våra samarbetspartners