ANT-MAN AND THE WASP

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Regi: Peyton Reed
Skådespelare: Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Peña, Walton Goggins, Bobby Cannavale, Judy Greer, Tip ”T.I” Harris, David Dastmalchian, Hannah John-Kamen, Abby Ryder-Fortson, Randall Park, Michelle Pfeiffer, Laurence Fishburne, Michael Douglas

BETYG: Fyra
PREMIÄR: 2018-07-04

Så var det Marvel dags igen. Denna gång är det ett nytt äventyr med Ant-Man som väntar. Vet inte om premiärdatumet var en tillfällighet men det är ju klart att en amerikansk blockbuster ska öppna på den amerikanska nationaldagen.

Filmen tar vid nästan två år efter händelsen i Berlin (Captain America: Civil War) och Ant-Man eller rättare sagt Scott Lang sitter med fotboja i husarrest i sitt hem i San Francisco för sin del av förstörelsen. Scott är under ständig bevakning av FBI som är ute efter Dr Hank Pym och hans dotter Hope van Dyne. Men Scott har inte haft någon kontakt med dem då de knappast skildes som vänner senast. Dagar innan straffet är avtjänat dagdrömmer Scott om att han blivit kontaktad av Dr Pyms fru som försvann i kvantvärlden för trettio år sedan.

Detta är ju Marvel action och man får vad man vill ha. Ingen fan lär lämna biografen besviken. Ant-Man är en del av Marvel Cinematic Universe så stanna kvar till eftertexterna för referenser till Avengers: Infinity War.

Skriven 2018-07-04

print

Våra samarbetspartners