MILA – landet flyttar in till stan

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Mila är en branschmässa där man finner produkter och tjänster för ett modernt och lönsamt lantbruk med fokus på djurhållning och inomgårdsutrustning. Det är en plats för inspiration, kunskapsutbyte och möjlighet att göra investeringar till den egna verksamheten. Programmet inkluderar djurbedömningar, föredrag och underhållande aktiviteter.

Lantlig tradition i stan

Det här är alltså vad det handlar om när landet flyttar in till stan. Mila Mässan har har blivit något av en tradition sedan nystarten i ett tält ute på Jägersros parkering, och nu har man huserat i Malmö Mässans lokaler sedan 2013. Det var dock oklart in i det sista om årets mässa skulle bli av eller ej då de tunga kreaturen skadade golvet förra året. Men nu löste sig detta problem, trots allt. Fast årets mässa blev kanske lite mindre än vanligt då en del utställare bokat in annat. I övrigt var dock allt sig likt.

Mer info.

Foto: Michael Lindström

Skriven 2018-02-15

print

Våra samarbetspartners