OLOFS FROSTIGA ÄVENTYR – trailer

Klicka på bilden, för att se hela bilden

I Olofs frostiga äventyr återser vi de älskade karaktärerna från den omåttligt populära Disneysuccén Frost som tog världen med storm. Filmen innehåller fyra helt nya sånger och alla de svenska röstskådespelarna återvänder till sina roller.

Olofs frostiga äventyr – handling
Olof (Nassim Al Fakir) och Sven ger sig tillsammans ut på ett festligt uppdrag i ”Olofs frostiga äventyr”. Det är den första julhelgen sedan stadens portar öppnades, och Anna och Elsa (Mimmi Sandén och Annika Herlitz) har ordnat julfirande för hela Arendal. Till deras förvåning stannar inte stadsborna särskilt länge, utan ger sig av hemåt för att fira jul enligt sina egna seder, och då inser Anna och Elsa att de inte har några egna familjetraditioner. Olof ger sig då ut och letar i kungadömet för att hitta de finaste traditionerna och rädda den första julen åt sina vänner.

Olofs frostiga äventyr finns tillgänglig hos iTunes från den 1 december och är 21 minuter lång.

© The Walt Disney Company Nordic

print

Våra samarbetspartners