MARGARET ATWOOD bland Wahlström & Widstrands januarinyheter

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Häxyngel av Margaret Atwood, Hjalmar Manfred Svensson (övers.)
Om boken: Margaret Atwood nämner ofta Shakespeare som en av de författare som har influerat henne mest. Här tar hon sig an pjäsen Stormen och bjuder på en intensiv roman om en hämndlysten före detta teaterdirektör, som sätter upp Stormen på ett fängelse för att ge igen på alla som gjort honom illa.
Häxyngel är en del i den internationella serie där samtida författare tar sig an varsitt verk av Shakespeare.

Lätta ditt hjärta av Karin Wahlberg
Om boken: Lätta ditt hjärta är tredje delen i Karin Wahlbergs romanserie om människorna kring lasarettet i Ekstad under 1950-talet. Med sina berättelser om mänskliga relationer i sjukhusmiljö, skildrat genom sina egna yrkeserfarenheter, har förlossningsläkaren Karin Wahlberg etablerat sig som en av Sveriges mest lästa författare.

Louise av Mikaela Bley
Om boken: Pressekreterare Anders Heed hittas död utanför Rosenbad. Ett förmodat självmord ser snart ut att vara ett mord och mycket pekar på att justitieminister Louise Bohman är inblandad. Samtidigt nästlar sig den egensinniga kriminalreportern Ellen Tamm in hos Bohman och möter en kvinna som har ganska lite gemensamt med den bild som media målat upp. Ändå verkar det som om Louise Bohman döljer något. Louise är en spänningsroman om sanning, svek och bittra familjehemligheter.

© Wahlström & Widstrand

print

Våra samarbetspartners